Aanbod

FOTOGRAFIE AANBOD

huwelijksfotograaf huwelijksfotografie huwelijk trouwfotograaf

Huwelijk

That special day.


Once in a lifetime. Die ene speciale dag. Een dag die helemaal rond jullie draait. Een dag boordevol liefde. In intieme kring of met vrienden en familie als getuige? Onder de kerktoren of op één of andere exotische locatie? Eén ding is zeker: een dag om nooit meer te vergeten en voor altijd te koesteren.

huwelijksfotograaf huwelijksfotografie huwelijk trouwfotograaf

Baby Lifestyle

Here I am. This is me.


Uitkijken naar die kleine spruit, naar jullie kindje. Trots op die bolle buik waarin nieuw leven groeit. Intens genieten van de eerste momentjes met die mini. Momenten die je zeker en vast moét vastleggen op de gevoelige plaat!

huwelijksfotograaf huwelijksfotografie huwelijk trouwfotograaf

Portret

Togetherness.


Hoewel we onze familie en vrienden vaak zien, vergeten we deze momenten vast te leggen op beeld. Nochtans is er niets zo fijn als een fotoboek opentrekken op een familiefeestje en samen herinneringen op te halen. Neem je familie en vrienden niet als vanzelfsprekend en laat jullie band vereeuwigen op foto!

huwelijksfotograaf huwelijksfotografie huwelijk trouwfotograafGroeien in een nieuwe rol, je leven krijgt een nieuwe wending. Een volledig nieuw boek wordt geschreven. Met vallen en opstaan.

Die pasgeboren babyperiode is zo kort, maar vaak zo heftig dat ze je in een roes beleeft. Tussen het zorgen door gebeurt er vanalles. In je huis, je hart en je lijf.


Van deze intense periode wil je herinneringen. En niet alleen in je hart, maar ook tastbaar. Op beeld. Op papier.


Een tijdscapsule.

huwelijksfotograaf huwelijksfotografie huwelijk trouwfotograaf

Mini Seizoenssessies

Quality Time.


Vier keer per jaar, op een plek waar het seizoen zich van z'n mooiste kant toont, zien we elkaar voor een korte fotosessie. Een half uurtje Q-time met je gezin, je partner, je vrienden,...

Ideaal voor een snelle update van je gezinsportret, met kleine kinderen of wanneer je niet wild bent van voor de lens staan ;)

Volg m'n weg op Instagram...