Blog

BLOG


Een blog over trouwen, fotografie in het algemeen, maar ook de dingen des levens. Geschreven om te delen, om te inspireren.


NEWBORNFOTOGRAFIE ANDERS - COCON

"Genieten genieten!". Dat is wat iedereen je vertelt wanneer je pas bevallen bent. Je houdt vast, slorpt op. Maar tijd is meedogenloos. Zo ontstond COCON...

15 mei 2021

WAAROM JOUW HERINNERING EEN PRACHTIG ALBUM VERDIENT

Mapjes in mapjes in mapjes: hierin huizen onze dierbaarste herinneringen. Gek eigenlijk, als ik daar zo over nadenk. Verdienen ze dan niet beter?

12 januari 2021

LORE & JAN

Een druilerige septemberdag middenin een pandemie, maar wel een prachtig stralend koppel dat dit alles niet aan hun hart liet komen. Vieren zouden ze, en hoƩ!

27 oktober 2020

3 TOPMOMENTEN TIJDENS EEN HUWELIJK

Een huwelijksfeest is vaak een aaneenschakeling van onvergetelijke momenten, maar volgens mezelf en mijn koppels hebben deze 3 toch wel dat tikkeltje meer.

16 maart 2021

TERUGBLIKKEN OP 2020

We hebben het over 2020 vol ambities, plannen, struggles en bergklimmen. Lees verder om te lezen wat dat laatste met het C-woord te maken heeft.

28 december 2020

NOT YOUR ORDINARY VALENTINESBLOG

Graag zien is niet gebonden aan tijd en ruimte. Herinneringen zijn dat wel. Lees verder om mijn visie op Valentijn te lezen.

14 februari 2021

HOE KIES JE EEN HUWELIJKSFOTOGRAAF?

Het mysterie van de huwelijksfotograaf...

Ze zijn met zovelen, en een heel groot deel van hen doet z'n vak goed. Hoe weet je nu wie je best contacteert?

28 oktober 2020