Wie ben ik?

WIE BEN IK?

fotograaf Vlaams-Brabant Leuven

Hey, ik ben


HANNAH


Fotograaf, creatieveling en trotse mama. Samen met mijn gezinnetje woon ik in Tielt-Winge, regio Leuven. 


Jarenlang ben ik reeds geboeid door fotografie. Op m'n 6e kreeg ik mijn eerste (analoge) fototoestel, op m'n 15e kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera en dook ik de wondere wereld in van de sluitertijden, diafragma's en ISO's ;-) 

Toen de deuren van de middelbare school zich achter mij sloten, koos ik voor een opleiding pyschologie. Met hart en ziel werk ik vandaag als kinderpsycholoog. Maar de fotografiebacterie heeft zich intussen in mijn hele zijn genesteld en die camera is niet meer weg te denken uit mijn leven! Ik besloot dan ook om de opleiding tot fotograaf aan te vatten. 

En voila, daar zijn we dan beland. De rode draad door mijn leven is het werken met mensen en hun verhalen. Of dit nu als psycholoog of als fotograaf is. De lijn is makkelijk door te trekken.


Want dat is wat ik ook als fotograaf wil doen: afstemmen, een klik vinden, jullie leren kennen en jullie verhaal vertellen. 


Benieuwd naar meer? Aarzel niet om contact met me op te nemen. En misschien... vertellen we binnenkort samen JOUW verhaal!