Bonus Online Cursus Smartphonefotografie

BONUS: Nabewerking


1000x dank voor jouw trouwe aanwezigheid de afgelopen periode!


Vijf modules lang gingen we samen op pad. En wat vond ik het fijn dat je erbij was! Dit is de laatste module, de laatste dag. Weet dat je nog 6 maanden de toegang hebt tot al het videomateriaal. Het e-book kan je eenvoudig downloaden en heb je dus voor altijd bij je.

Je hebt nu alle tools in handen om je smartphonefoto's naar een hoger niveau te tillen. Enkel de 'finishing touch' ontbreekt nog: het bewerken van je foto's.

Elke foto kan verbeterd worden met nabewerking. Dit wil niet zeggen dat hier grote aanpassingen aan moeten gebeuren, maar aan de slag gaan met contrast, verzadiging, kleurtemperatuur,... is geen overbodige luxe. De nabewerking helpt je je boodschap over te brengen, je verhaal te vertellen. Denk bijvoorbeeld aan een dramatische zwart-witfoto. Dit beeld zal een heel ander verhaal vertellen dan dezelfde foto in een lichte, 'airy' nabewerking. Iets om goed over na te denken, dus.

Vandaag zal je dan ook niet alleen de video van de cursus terugvinden, maar ook een instructievideo om zelf aan de slag te gaan met de gratis Lightroom app. Je download de app eenvoudig via je smartphone. 

Bij de aankoop van deze cursus ontving je ook de presets. In deze video's en in het e-book leg ik je stap voor stap uit hoe je die importeert in je app en hoe je hem gebruikt. 

Succes!

& vergeet het resultaat zeker niet te delen en me te taggen! Ik kan niet wachten om je beelden te bewonderen!!

Volg je me nog niet op de socials? Volg me hier op instagram.

Hannah.