Presets

Online Cursus Smartphonefotografie

leer zelf fotograferen - online cursus smartphonefotografie

& geef ze een professionele, tijdloze en warme look met mijn signature presets.

IN EEN KLIK

Bewerk je (smartphone)foto's

Ben jij een gepassioneerde herinneringenmaker, altijd klaar om het perfecte moment vast te leggen met jouw smartphone of camera? Maar voel je soms dat jouw foto's die speciale "wow-factor" missen?


Het is tijd om jouw creativiteit naar een hoger niveau te tillen met mijn exclusieve mobiele smartphone presets!


Met mijn signature presets hoef je geen professionele fotograaf te zijn om verbluffende resultaten te behalen. Of je nu beelden van je kinderen maakt, een casual vakantiesfeer wilt vastleggen, een dromerige zonsondergang wilt benadrukken, of een levendige stadsfoto wilt creëren, deze preset geeft jouw beelden snel een tijdloze, warme en professionele look. Je gebruikt ze op je smartphone en kan er zowel je smartphonefoto's als beelden gemaakt met een camera mee bewerken. 

Professionele Kwaliteit.

Gebaseerd op mijn kenmerkende bewerkingsstijl: tijdloos, natuurlijk en warm.

Gemakkelijk te gebruiken.

Bewerk je foto's in één klik via de Lightroom Mobile (Adobe) app op je smartphone.

Ideaal voor ouders.

Leg mooie momenten vast met je gezin en geef ze eenvoudig een professionele en consistente look.

Jij wil je beelden naar een hoger niveau tillen en...

vindt je foto's te flets?

wil je foto's een professionele look geven?

houdt je van beelden met een tijdloze en warme uitstraling?

wil je beelden in één consistente stijl bewerken?

zoekt een makkelijke manier om je foto's een upgrade te geven?

fotograaf leuven, aarschot, diest


Hi!

ik ben

HANNAH

Huwelijksfotograaf en newbornfotograaf in Leuven, Aarschot, Diest, Tielt-Winge, Tienen,Bekkevoort, Scherpenheuvel, Hasselt, Zonhoven

Fotograaf.

Maar ook moeder.

Ik ben gepassioneerd door het vastleggen van échte momenten en herinneringen.


Echter, ik voelde de druk om dit alleen te doen met mijn camera. Geen camera bij de hand betekende geen foto's.


Toen ik kinderen kreeg, veranderde dit. M'n camera had ik niet altijd bij me, maar ik wilde nog steeds al die mooie momenten vastleggen. Helaas ontbrak het mijn smartphonefoto's aan punch, consistentie en levendigheid.


Daarom ontwikkelde ik mijn eigen mobiele presets. Ik baseerde ze op mijn kenmerkende bewerkingsstijl en gebruik ze nu om snel en eenvoudig mijn smartphonefoto's te bewerken en ze een professionele uitstraling geven die past bij mijn fotografische stijl.

Hannah fotograaf Leuven en Limburg

TIJDLOOS

NATUURLIJK

Kleur & Zwart-Wit.

Mijn persoonlijke mobiele preset. 

Realistische kleuren en huidtinten.

Raak de foto aan om hem te bewerken

met de mobiele preset

TAP TO EDIT

WAT IS EEN PRESET?

Een preset, oftewel een voorinstelling, is een combinatie van allerlei bewerkingshandelingen die je in één klik toepast op je foto. Dit doe je via de Lightroom Mobile app op je smartphone. Deze app is gratis te downloaden en eenvoudig in gebruik. 


Professionele fotografen bewerken hun beelden altijd na. Kleur-, licht-, contrast- en andere aanpassingen worden quasi altijd uitgevoerd om het beeld te verbeteren, maar ook om een bepaalde sfeer en stijl neer te zetten. Die nabewerking geeft een beeld extra punch en een bepaalde vibe. Daarnaast zorgt dit ook voor een herkenbare en consistente beeldstijl. 


Zou het niet fijn zijn als je je eigen beelden ook van zo'n nabewerking kan voorzien?

Maar dan zonder de technische achtergrond en het maatwerk die een fotograaf heeft? 


Daarom ontwikkelde ik deze mobiele preset. Hij is gebaseerd op mijn eigen bewerkingsstijl, maar aangepast en vereenvoudigd zodat hij toepasbaar is op een breed gamma aan beelden en vooral: ook op smartphonefoto's. Zelf gebruik ik hem al jaren om m'n persoonlijke smartphonebeelden een snelle touch-up te geven en ook hierin de consistente stijl van mijn ander werk door te trekken. 


before

after

JE KRIJGT

  • downloadlink naar mijn persoonlijke signature presets in kleur én zwart-wit. Ik gebruik 'm zelf ook voor al mijn privéfoto's.
  • de presets die je kan gebruiken in de Lightroom Mobile app (gratis te downloaden)
  • een handleiding om de presets te installeren en gebruiken
  • instructievideo om je presets te installeren
  • BONUSVIDEO om je te leren werken met Lightroom Mobile én je foto's na het toepassen van de preset nog extra te tweaken.

WAAROM KIEZEN VOOR DEZE PRESET?

before

after

Professionele Kwaliteit.

Geef jouw foto's met slechts één klik een tijdloze, natuurlijke stijl waardoor ze ook na 20 jaar nog steeds mooi en relevant blijven.


Gemakkelijk te Gebruiken.

Geen ingewikkelde bewerkingen! Deze presets zijn ontworpen om intuïtief te zijn, zodat zelfs beginners moeiteloos verbluffende resultaten kunnen behalen. Je gebruikt ze in combinatie met de gratis Lightroom Mobile app (Adobe) op je smartphone.


Ideaal voor Ouders.

Leg kostbare momenten vast en behoud die prachtige herinneringen voor de komende jaren. Creëer je een consistente stijl doorheen de beelden in de fotoalbums van jullie gezin.

* De beelden op deze pagina zijn een mengeling van smartphonefoto's en beelden gemaakt met een spiegelreflexcamera. Alle beelden zijn uitsluitend bewerkt op de smartphone met mijn persoonlijke preset. 

FAQ

Hoe gebruik ik de preset?


Je ontvangt een handige handleiding en instructievideo waarin uitgelegd staat hoe je de preset kan installeren en gebruiken. Eenmaal geïmporteerd in de Lightroom Mobile app kan je er meteen mee aan de slag. Je bewerkt je foto louter door de preset aan te klikken. Nadien kan je de bewerking nog wat tweaken afhankelijk van het beeld.


Past deze preset op elk soort foto?


Ik heb deze preset aangepast zodat hij in principe op elk beeld toepasbaar is. Het is altijd goed om de basisaanpassingen van de Lightroom Mobile app te leren kennen zodat je nog kleine aanpassingen kan doen indien nodig. Denk aan: je foto donkerder of lichter maken, de kleurtemperatuur licht wijzigen,... De preset kan immers vooraf niet weten of een foto donker/licht, gelig/blauwig,... is. Toch geef je elk beeld al een mooie, tijdloze en warme look door enkel en alleen het toepassen van de preset.


Heb je de Lightroom Mobile app nodig?


Ja. Professionele fotografen bewerken hun beelden meestal met de betalende Lightroom Desktop versie van Adobe. Adobe ontwikkelde ook een laagdrempelige versie voor de smartphone: de Lightroom Mobile app. Deze app geeft je de mogelijkheid om smartphonefoto's een snelle touch-up te geven. In de app zitten heel wat tools vervat die fotografen ook gebruiken.


Waarom een preset? 


Met de juiste theoretische achtergrond kan je een beeld helemaal van scratch bewerken met behulp van Lightroom (Adobe)  in eender welke stijl. Particulieren hebben deze uitgebreide kennis van fotobewerking echter vaak niet. Daarom is een preset dé manier bij uitstek om je beelden toch die professionele uitstraling te geven met een minimum aan technische achtergrond.


Alleen voor smartphonefoto's?


Ik maakte deze presets specifiek voor de Lightroom Mobile (Adobe) app op je smartphone. Hij is aangepast op smartphonefoto's aangezien deze bestanden iets minder 'rekbaar' en 'aanpasbaar' zijn dan camerabeelden. Maak jij foto's met je camera en wil je ook een Quick fix om je beelden een mooie look en feel te geven? Dan kan je ze ook uploaden op je smartphone en via de Lightroom Mobile app bewerken. Bovenstaande beelden zijn een mengeling van smartphone- en camerabeelden, steeds bewerkt met mijn preset in de Lightroom Mobile App.Koop 'm nu &

ga meteen aan de slag

Na aankoop ontvang je de presets meteen in je mailbox. Je kan onmiddellijk aan de slag in de Lightroom Mobile app. 

NIET WAT JE ZOEKT?

01

ONLINE VIDEOCURSUS

#Photograph It Yourself

smartphonefotografie

De meest volledige online cursus om jouw smartphonefoto's naar een hoger niveau te tillen.


Volg de cursus op je eigen tempo aan de hand van video's, een uitgebreid e-book én een werkboek.


INCLUSIEF 2 PRESETS

02

E-COURSE

Babyfotografie voor ouders

Je wil dat eerste jaar met je baby vasthouden, koesteren. Dat doe je door beelden te maken.


Dit uitgebreide e-book leert je om esthetische én verhalende beelden te maken van jouw baby. 


Het e-book zit boordevol praktische, meteen inzetbare tips en tricks. Daarnaast vind je heel wat concrete shootideeën om meteen aan de slag te gaan met als kers op de taart: je eigen newbornshoot fotograferen!

03

PRESETS

Bewerk je eigen smartphonefoto's

Jij maakt foto's met je smartphone en mist die touch-up, die professionele look. 


Met mijn persoonlijke signature preset bewerk je je beelden in de gratis Lightroom Mobile app. Met één klik krijgen je foto's meer punch, een consistente look en een warme, tijdloze uitstraling.  

Volg m'n weg op Instagram...