Blog

BLOG


Een blog over trouwen, fotografie in het algemeen, maar ook de dingen des levens. Geschreven om te delen, om te inspireren.


Fotograaf Leuven en Limburg

TERUGBLIKKEN OP 2022

Wat heeft 2022 me gegeven? En wat heeft het genomen? Het was een jaar als een rollercoaster. Niet als een kabbelend beekje dat eindigt zoals het begint.

28 december 2022

Huwelijksshoot Heusden-Zolder

3 TOPMOMENTEN TIJDENS EEN HUWELIJK

Een huwelijksfeest is vaak een aaneenschakeling van onvergetelijke momenten, maar volgens mezelf en mijn koppels hebben deze 3 toch wel dat tikkeltje meer.

16 maart 2021

Hannah Fotograaf leuven

TERUGBLIKKEN OP 2020

We hebben het over 2020 vol ambities, plannen, struggles en bergklimmen. Lees verder om te lezen wat dat laatste met het C-woord te maken heeft.

28 december 2020

Babyfotograaf Genk

5 REDENEN OM DIE BABYSHOOT TOCH TE BOEKEN

"Waarom zou ik investeren in een newbornshoot als ik ook zelf foto's kan maken?". Zelf foto's maken moet je absoluut doen! Maar het staat los van een fotograaf...

14 oktober 2022

Koppelshoot Averbode

NOT YOUR ORDINARY VALENTINESBLOG

Graag zien is niet gebonden aan tijd en ruimte. Herinneringen zijn dat wel. Lees verder om mijn visie op Valentijn te lezen.

14 februari 2021

Huwelijksfotograaf Leuven

HOE KIES JE EEN HUWELIJKSFOTOGRAAF?

Het mysterie van de huwelijksfotograaf...

Ze zijn met zovelen, en een heel groot deel van hen doet z'n vak goed. Hoe weet je nu wie je best contacteert?

28 oktober 2020

NEWBORNFOTOGRAFIE ANDERS - COCON

"Genieten genieten!". Dat is wat iedereen je vertelt wanneer je pas bevallen bent. Je houdt vast, slorpt op. Maar tijd is meedogenloos. Zo ontstond COCON...

15 mei 2021

Fotograaf Leuven en Limburg

WAAROM JOUW HERINNERING EEN PRACHTIG ALBUM VERDIENT

Mapjes in mapjes in mapjes: hierin huizen onze dierbaarste herinneringen. Gek eigenlijk, als ik daar zo over nadenk. Verdienen ze dan niet beter?

12 januari 2021

Trouwfotograaf Hasselt

LORE & JAN

Een druilerige septemberdag middenin een pandemie, maar wel een prachtig stralend koppel dat dit alles niet aan hun hart liet komen. Vieren zouden ze, en hoƩ!

27 oktober 2020

gezinsfotograaf familiefotograaf zwangerschapsfotograaf, huwelijksfotograaf, babyfotograaf, newbornfotograaf, fotograaf leuven, aarschot, diest, hasselt, Vlaams-Brabant Limburg

Volg m'n weg op Instagram...